ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Αγωνία για την 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ - Τα νεότερα για την υγεία της

Κορονοϊός: Αγωνία για την 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ - Τα νεότερα για την υγεία της
Intime News

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η υγεία της 17χρονης, θετικής στον κορονοϊό, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

αραμένει διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ η 17χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα όταν επέστεψε πριν από πέντε ημέρες από τις διακοπές της παρουσίασε έντονο πυρετό. Μεταφέρθηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ, όπου αργότερα κρίθηκε ότι η κατάσταση της χειροτερεύει με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η κατάστασή της είναι σταθερή. Αυτό που αναφέρουν οι γιατροί είναι ότι η κοπέλα ήταν υγιής πριν νοσήσει από κορονοϊό, κάτι που είχε γράψει από το πρωί της Κυριακής το ethnos.gr, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν η 17χρονη να πάσχει από κάποιο νόσημα.

Την ίδια στιγμή άλλα δύο περιστατικά ανθρώπων που νοσούν – ενός 30χρονου από Έδεσσα και ενός βρέφους 3,5 μηνών από την ίδια περιοχή - φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς.

Στους 230 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 74χρονη στο «Παπανικολάου»

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς κατέληξε μια 74χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου».

Η 74χρονη, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, είχε διασωληνωθεί αλλά παρά τον αγώνα των ιατρών άφησε την τελευταία της πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έτσι, ο δραματικός απολογισμός από τον κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 230.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Ξανά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας – «Ντροπή του στόλου» το Kemal Reis