ΕΛΛΑΔΑ

Ρίο - Συγκλονίζει ο μηχανικός που έσωσε την 3χρονη: «Το παιδί είχε πάθει σοκ»

Ρίο - Συγκλονίζει ο μηχανικός που έσωσε την 3χρονη: «Το παιδί είχε πάθει σοκ»

Η υπόθεση ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, καθώς την μικρούλα κατάφερε να σώσει ο μηχανικός του φέρι μπόουτ «Σαλαμινομάχος», Γρηγόρης Καρνέσης, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που έζησε, τόσο ο ίδιος όσο και η 3χρονη.

Ο μηχανικός του φέρι μπόουτ, μιλώντας στο OPEN, εξέφρασε την δική του αγωνία αλλά και του παιδιού. Όπως είπε ο κ. Καρνέσης, το πλήρωμα ενημερώθηκε από το Λιμενικό ότι ένα παιδί βρίσκεται στη θάλασσα.

«Είδαμε ένα φουσκωτό παιχνίδι στη θάλασσα, το οποίο ήταν ανοιχτά στη θάλασσα και φέραμε το καράβι κοντά του, προσεκτικά, και περισυλλέξαμε το παιδί» είπε στο OPEN ο μηχανικός του φέρι μπόουτ «Σαλαμινομάχος».

«Το παιδί ήταν τρομαγμένο. Είχε πάθει σοκ», σημείωσε ο Γρηγόρης Καρνέσης και πρόσθεσε:«Λίγο πριν φτάσουμε ακούγαμε κάτι στριγκλιές. Μετά αρχίσαμε και του μιλάγαμε για να ηρεμήσει».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Το χρονικό

Απίστευτη εξέλιξη είχε το μπάνιο για μια οικογένεια στο Αντίρριο, καθώς το τρίχρονο κοριτσάκι της παρασύρθηκε στα ανοιχτά!

Το τρίχρονο κοριτσάκι, έκανε μπάνιο πάνω σε φουσκωτό, όταν τα ρεύματα το τράβηξαν προς τα μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί η οικογένειά του να το φτάσει.

Ωστόσο, ο καπετάνιος του ferry το αντιλήφθηκε και έσπευσε για βοήθεια.

Τελικά οι άνθρωποι του καραβιού, έσωσαν για δεύτερη φορά άνθρωπο από την θάλασσα του Αντιρρίου, μετά το πρόσφατο περιστατικό με κολυμβητή.

Δείτε το βίντεο από την διάσωση:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος - Μαγκουάιρ: Αλβανός «γκάνγκστερ» επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδερφή του