ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Μαγκουάιρ: Ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως τον χτύπησαν οι αστυνομικοί

Δίκη Μαγκουάιρ: Ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως τον χτύπησαν οι αστυνομικοί

«Η καριέρα σου τελείωσε», φέρεται να είπαν οι αστυνομικοί στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Guardian έκανε λόγο το πρωί για αναβολή της δίκης του Χάρι Μαγκουάιρ στην Σύρο, μετά το επεισόδιο που είχε στη Μύκονο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι η διαδικασία προχωράει κανονικά.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως θα παρθεί αναβολή λόγω κορονοϊού, ωστόσο δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Όμως, ο συνήγορος του Μαγκουάιρ, Αλέξης Αναγνωστάκης ζήτησε όντως αναβολή έχοντας ως επιχείρημα πως έλαβε αφενός την δικογραφία μόλις δυο ώρες πριν την διαδικασία ενώ αφετέρου δεν είχε συνομιλήσει με τον εντολέα του.

Η έδρα απέρριψε το αίτημα και έτσι η δίκη συνεχίζεται κανονικά.

Ο κ. Αναγνωστάκης ισχυρίστηκε, με βάση το Sky News, ότι ο Μαγκουάιρ χτυπήθηκε στο πόδι από αστυνομικούς που του είπαν: «Η καριέρα σου τελείωσε».

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικηγόρος είπε ότι δύο Αλβανοί είχαν πλησιάσει την αδερφή του Μαγκουάιρ, Ντέζι, η οποία λιποθύμησε αμέσως μετά την ένεση που δέχτηκε με άγνωστη ουσία.

Στη συνέχεια, ο Μαγκουάιρ και η παρέα του, ζήτησαν να τη μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο, όμως αντ 'αυτού μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κ. Αναγνωστάκης ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του ένα βίντεο έξω από το αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, το οποίο είπε ότι δείχνει τους τρεις κατηγορούμενους τη νύχτα σε κατάσταση «ακραίας αγωνίας», την οποία χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να επαληθεύσει.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει από χθες στην Αγγλία και αναμένει τις εξελίξεις.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε καυγά στο νησί και σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του, Τζο, και του φίλου του, Κριστόφ Σάρμαν, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.

Επίσης, σε βάρος του 27χρονου σέντερ μπακ και του φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

Η ποινή που αντιμετωπίζουν είναι μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης με το δικαίωμα αναστολής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Αλβανός «γκάνγκστερ» επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδερφή του

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα φέρονται να ξεκίνησαν από μία παρέα Αλβανών, οι οποίοι πλησίασαν τη αδελφή του ποδοσφαιριστή καταλήγοντας να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν κατά την επιστροφή της αδερφής του Χάρι Μαγκουάιρ, στην Αγγλία, ο άσος της Μάντσεστερ κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, δήλωσε ότι το επεισόδιο ξυλοδαρμού προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε η αδερφή του σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Η 20χρονη βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ.

Η φιλονικία με την παρέα των Αλβανών στο κλαμπ της Μυκόνου, ήταν εκείνη που ώθησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο για την επίθεση στην αδερφή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή μαζορέτα που την έβαλαν να τρέξει 8 γύρους επειδή έκανε λάθος