ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι - Δείτε τι γίνεται σε λιμάνια και Εθνικές Οδούς

ΤΩΡΑ: Επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι - Δείτε τι γίνεται σε λιμάνια και Εθνικές Οδούς

Αυξημένη κίνηση σε Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα - Γεμάτα φτάνουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή (30/08) η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου στα αστικά κέντρα.

Η κίνηση στα λιμάνια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τα πλοία που επιστρέφουν από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να είναι γεμάτα και τους εκδρομείς να φτάνουν με μάσκες και... αποστάσεις.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν «στοχευμένα» τεστ σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες.

Πλήρεις επιστρέφουν και οι πτήσεις από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στις δύο κεντρικές Εθνικές οδικές αρτηρίες, από νωρίς το πρωί η κίνηση είναι αυξημένη τόσο σε Αθηνών – Λαμίας όσο και Αθηνών – Κορίνθου, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα για τους οδηγούς.

Στην Αθηνών - Κορίνθου παρατηρούνται καθυστερήσεις από τα διόδια του Ισθμού μέχρι την Ελευσίνα. Στο ύψος της Κακιάς Σκάλας καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες, ενώ στα διόδια της Ελευσίνας παρατηρούνται καθυστερήσεις που αγγίζουν τα 15 λεπτά.

Πολύ καλύτερη εικόνα στην Αθηνών - Λαμίας. Οι εκδρομείς επιστρέφουν χωρίς προβλήματα και μόνο στο ύψος της Μαλακάσας μειώνουν ταχύτητα. Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο η εταιρεία «Νέα Οδός» που διαχειρίζεται την Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας έχει ανοίξει από νωρίς πολλά ταμεία στο ρεύμα εισόδου και έτσι οι οδηγοί περνούν από τις Αφίδνες χωρίς καθυστερήσεις.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η κίνηση να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, με την Τροχαία επίσης να βρίσκεται επί ποδόα για να διευκολύνει την επιστροφή των αδειούχων χωρίς προβλήματα.

Η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και στα δυο εθνικά οδικά δίκτυα ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται και το Λιμενικό για την επιστροφή των εκδρομέων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα - 242 τα θύματα της πανδημίας