ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Αττικόν: Πώς έστησε καρτέρι στη νοσηλεύτρια ο 59χρονος

Τραγωδία στον Αττικόν: Πώς έστησε καρτέρι στη νοσηλεύτρια ο 59χρονος
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ενδεχόμενο να έπαιρνε χάπια ψυχολογικής υποστήριξης λόγω του ιατρικού σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, εξέτασαν οι Αρχές για τον 59χρονο ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/08) επιτέθηκε και τραυμάτισε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο 59χρονος είχε κάνει επέμβαση στις 19 Αυγούστου για σοβαρή ασθένεια στον πνεύμονα και παρέμενε για νοσηλεία, αναφέρουν οι πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN.gr, Μίνας Καραμήτρου.

Ο άνδρας φέρεται να μην έπασχε από κάποιο ψυχιατρικό νόσημα, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας με τους πνεύμονες.

Παράλληλα, πίστευε ότι η επέμβασή του δεν είχε πάει καλά.

Την περίμενε πίσω από την πόρτα

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χτύπησε το ειδικό κουδούνι για να πάει στο δωμάτιό του κάποια από τις νοσηλεύτριες που είχε βάρδια.

Εκείνος κρύφτηκε πίσω από την πόρτα του δωματίου και όταν η νεαρή μπήκε σε αυτό αρχικά την χτύπησε στο κεφάλι και αμέσως μετά, με ένα μαχαίρι του φρούτου, που είχε παραμείνει στο δωμάτιό του, της προκάλεσε εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής.

Και ενώ η νοσηλεύτρια είχε πέσει αιμόφυρτη στο δάπεδο, εκείνος ανέβηκε στον 4ο όροφο και έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το παράθυρο.

Δείτε εικόνες από το σημείο της επίθεσης στη gallery που ακολουθεί:

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ταχεία και πλήρη ανάρρωση εύχεται στη νοσηλεύτρια η διοίκηση του νοσοκομείου.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Σ. Αποστολόπουλος.

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης».

Ο Κικίλιας ενημέρωθηκε για το περιστατικό

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διοικητή του ΠΓΝ «Αττικόν» Σπύρο Αποστολόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας που τραυματίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και ζήτησε από τον Διοικητή να της μεταφέρει τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Έξι άνδρες βίασαν 16χρονη σε ξενοδοχείο (pics)