ΕΛΛΑΔΑ

Θα γυρίσει σε ταινία την γκαντεμιά του ο Κ. Μητσοτάκης!

Θα γυρίσει σε ταινία την γκαντεμιά του ο Κ. Μητσοτάκης!

Ο μοναδικός Έλληνας κάτοικος που δεν κέρδισε στο ισπανικό ΛΟΤΤΟ από 249 κατοίκους ενός μικρού ισπανικού χωριού, αποφάσισε να κινηματογραφήσει την ιστορία του!

Ο Κωστής Μητσοτάκης με το όνομα δήλωσε στα «ΝΕΑ» : "Τώρα πλέον θα κινηματογραφήσω την ιστορία του χωριού και της ημέρας που κληρώθηκε το λαχείο. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη αν θα υποδυθώ τον εαυτό μου. Σίγουρα όμως είμαι πλέον μέρος της ιστορίας του χωριού".

Όπως δήλωσε ο άτυχος…κάτοικος, ο λόγος που δεν πήρε κι αυτός έναν από τους 1800 λαχνούς στους οποίους είχε μοιραστεί ο αριθμός 58268 που έκανε εκατομμυριούχους όλους τους άλλους κατοίκους είναι οι κυρίες του συνεταιρισμού που πουλούσαν τους λαχνούς απλώς δεν πέρασαν από το σπίτι του.

"Με καλούσαν φίλοι από την Ελλάδα..Τόσα ελληνικά μαζεμένα δεν είχα μιλήσει αυτά τα χρόνια", λέει στην εφημερίδα.

"Κώστα δε πειράζει την άλλη φορά θα είσαι τυχερός", του λένε οι φίλοι του, χτυπώντας τον στην πλάτη και κερνώντας τον κρασί.

Και όντως, ο Κ. Μητσοτάκης δεν το βάζει κάτω και όπως λέει χάρη στα χρήματα που κέρδισαν οι υπόλοιποι κάτοικοι, μπόρεσε να πουλήσει ένα κτήμα που είχε, ενώ τώρα θα γυρίσει την γκαντεμιά του σε ταινία και μάλιστα με την υποστήριξη του δημάρχου!

Ο Κ. Μητσοτάκης κατάγεται από τα Χανιά αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα, όπως αναφέρει στο Έθνος.

"Ίσως έχουμε κάποια μακρινή σχέση με την έννοια πως όλοι οι Μητσοτάκηδες είναι συγγενείς", αναφέρει χαρακτηριστικά.