ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες στη Λεωφόρο Νίκης – Η στεριά έγινε θάλασσα (pics)

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες στη Λεωφόρο Νίκης – Η στεριά έγινε θάλασσα (pics)
thesstoday.gr

Κακοκαιρία: Σε ...Βενετία μετατράπηκε πρόσκαιρα η Λεωφόρος Νίκης της Θεσσαλονίκης ύστερα από το σύντομο πέρασμα της κακοκαιρίας κατά τις τελευταίες ώρες. 

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά εξαιτίας των ισχυρών μποφόρ που έπνεαν στον Θερμαϊκό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η παραλιακή λεωφόρος της πόλης, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Η κατάσταση αποκαταστάθηκε σταδιακά, ενώ οι άνεμοι κόπασαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Αυτή την ώρα - μετά την κακοκαιρία - επικρατεί ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσεις τους 23 βαθμούς, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Δείτε την gallery:

Ανεμοστρόβιλος το πρωί στο Νέο Μαρμαρά

Ανεμοστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής, ενώ από τους ισχυρούς ανέμους δέντρα και κλαδιά έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε βροχόπτωση ενώ το πρωί βροχές σημειώθηκαν στο Άγιον Όρος.

Αυτή τη στιγμή η κακοκαιρία εξασθενεί στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ φαίνεται ότι μετακινείται προς την περιοχή της Καβάλας.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης ένα δέντρο έπεσε στην οδό Αναγεννήσεως ενώ μια πτώση δέντρου σημειώθηκε και στη Σίβηρη της Χαλκιδικής.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπήρξαν προβλήματα παρά την έντονη βροχόπτωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Δεν θα πάνε στον Κορυδαλλό οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής