ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Λουτράκι: Το «έσκασε» στην Αλβανία ο δράστης;

Δολοφονία στο Λουτράκι: Το «έσκασε» στην Αλβανία ο δράστης;

Δολοφονία - Λουτράκι: Κρησφύγετο στην Αλβανία φέρεται ότι βρήκε ο βασικός ύποπτος της διπλής στυγερής δολοφονίας στο Λουτράκι.

Ο σύντροφος της 43χρονης Ουκρανής φέρεται να είναι ο άνδρας που κατακρεούργησε με τσεκούρι το άτυχο ζευγάρι στην περιοχή Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με το ρεποστάζ του Star ο 45χρονος είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ πριν από τρία χρόνια αποφυλακίστηκε και έκανε σχέση με τη Φωτεινή. Την ζήλευε παθολογικά και όταν χώρισαν, πριν από λίγους μήνες, άρχισε τις απειλές. «Ή εμένα ή κανέναν», φέρεται να της είπε.

Ο δράστης προσπάθησε να να διαφύγει, στην προσπάθεια του έπεσε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο. Του έκαναν έλεγχο κι αμέσως μετά τον άφησαν να φύγει καθώς η στυγερή δολοφονία δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Το πιο πιθανό είναι να πρόλαβε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία, όπου βρήκε κρησφύγετο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί η Κοζάνη μπήκε στο επίπεδο 4 - Έκκληση από Χαρδαλιά, «είμαστε σε κρίσιμη φάση»