ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Άλλος ένας νεκρός στη χώρα - Κατέληξε 80χρονος

Κορονοϊός: Άλλος ένας νεκρός στη χώρα - Κατέληξε 80χρονος
Intime News

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από κορονοϊό, καθώς κατέληξε 80χρονος με υποκείμενα νοσήματα 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 80χρονο άντρα που κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/10) στο Γενικό νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο.

Νωρίτερα, σημαντικά στοιχεία για το πώς η Κοζάνη έφτασε στην καραντίνα έδωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ονομαστικά.

Το δεύτερο είναι η αναφορά του σε πάρτι που έγινε στο Χρώμιο, με τη συμμετοχή 70 ατόμων, το οποίο, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων, όπως μεταδίδει το kozan.gr.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τέσσερεις δήμαρχοι της περιοχής.

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «η κατάσταση παραμένει κρίσιμη» και πρόσθεσε ότι «από εδώ ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην πρώτη φάση, από εδώ ξεκινά και στη δεύτερη φάση».

«Είναι ένα στοίχημα που το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία στην πρώτη φάση και θα το κερδίσει και τώρα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας