ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Φθιώτιδα : «Νέκρωσε» το κέντρο της Λαμίας Σάββατο βράδυ

Κορονοϊός - Φθιώτιδα : «Νέκρωσε» το κέντρο της Λαμίας Σάββατο βράδυ

Και ξαφνικά, η πόλη ερήμωσε, τα μαγαζιά όχι απλά άδειασαν αλλά έκλεισαν κιόλας λίγα λεπτά μετά τις 00:30’.

Το μέτρο κλεισίματος πάσης φύσεως καταστημάτων που σερβίρουν καθήμενους, ξεκίνησε τη Δευτέρα (12/10), αυτό ήταν όμως το πρώτο Σαββατόβραδο με τα νέα μέτρα και πραγματικά η Λαμία ήταν ασφυκτικά γεμάτη σε όλους τους χώρους της στο κέντρο.

Από τα μεσάνυχτα όμως ξεκίνησαν οι «μετακινήσεις πληθυσμού». Τα μπαράκια και τα φαγάδικα σιγά σιγά άδειασαν και ελάχιστα λεπτά πριν τις 00:30’ και οι τελευταίοι πελάτες είχαν φύγει.

Ακόμη και τα διανυκτερεύοντα καταστήματα έβαλαν κορδέλες απαγορεύοντας να καθίσεις και λειτουργούσαν ως take away.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει σχεδόν η πόλη με μερικούς «ξενύχτηδες» να αναζητούν τα ελάχιστα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας και της πλατείας Λαού.

Την ίδια ώρα όμως όπως θα δείτε και στο βίντεο γέμιζε ασφυκτικά το Κάστρο, προκειμένου να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι αστυνομικοί!

Πρώτη φορά τόσα περιπολικά μαζί με τις μηχανές της ΔΙΑΣ βγήκαν το βράδυ, προκειμένου να ελέγξουν αν θα εφαρμοστεί το μέτρο.

Παρέες δημιουργήθηκαν και σε άλλα σημεία, ωστόσο το αν θα γίνουν και εκείνα στέκια, θα φανεί το επόμενο Σάββατοκύριακο. Υπάρχουν πάντως και άνθρωποι που ελπίζουν ότι θα είναι και το τελευταίο με αυτούς τους περιορισμούς.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Καζάνι» που βράζει η Κοζάνη- Οι λόγοι που έφεραν το lockdown -Ποιες περιοχές κινδυνεύουν