ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βομβαρδισμένο τοπίο ο Καρτερός από την κακοκαιρία

Καιρός: Βομβαρδισμένο τοπίο ο Καρτερός από την κακοκαιρία

Κακοκαιρία: Κατεστραμμένοι δρόμοι- Ζημιές σε αυτοκίνητα και στην εκκλησία του Άη Γιάννη- Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Εικόνες που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή του Καρτερού. Οι εικόνες είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικές, αν όχι σοκαριστικές.

Τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πάρα πολλά ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις από την βροχόπτωση. Οκτώ οδηγοί κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τα οχήματά τους και είναι καλά στην υγεία τους ενώ δεν έλειψαν και τα τροχαία από οδηγούς που έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους.

Πολλά προβλήματα και στους δρόμους οι οποίοι δεν έμειναν αλώβητοι από την ένταση του νερού που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο οδόστρωμα αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα.

Oι δρόμοι, δεν έμειναν αλώβητοι από την ένταση του νερού, που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο οδόστρωμα αλλά και σε πολλά αυτοκίνητα, ενώ δεν αποφεύχθηκε το κυκλοφοριακό έμφραγμα, στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτοκίνητα μέσα στη λάσπη, κατεστραμμένοι δρόμοι και σπίτια πλημμυρισμένα. Άνθρωποι σε απόγνωση.

Εικόνες καταστροφής και στην εκκλησία του Αη Γιάννη που παραδόθηκε στο έλεος των ορμητικών νερών τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ένα βήμα πιο κοντά στο νυχτερινό lockdown - Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα μέτρα