ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Ρόδο: Έτσι βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο παιδιά που έκαναν kite surf

Σοκ στη Ρόδο: Έτσι βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο παιδιά που έκαναν kite surf

Τραγικό θάνατο βρήκαν ανοιχτά της Λίνδου, δύο αδέλφια ηλικίας 13 και 15 ετών, ενώ ένα τρίτο ακόμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» πρόκειται για νέα παιδιά, τουρίστες που είχαν έρθει στο νησί μας για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδου που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Νικήτας Βενιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 1.547 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 108 οι διασωληνωμένοι