ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Ηράκλειο: Θετικός στον κορονοϊό πήγε να μπει σε αεροπλάνο

Χαμός στο Ηράκλειο: Θετικός στον κορονοϊό πήγε να μπει σε αεροπλάνο

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Τουρίστας θετικός στον κορονοϊό επιχείρησε να μπει σε αεροπλάνο για να φύγει από το Ηράκλειο Κρήτης και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Χαμός έγινε πριν από μερικές ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όταν ένας 30χρονος τουρίστας μαζί με την παρέα του, επιχείρησε να μπει στο αεροπλάνο και να γυρίσει στην πατρίδα του. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Μα το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ήταν θετικός στον κορονοϊό και είχε μπει σε υποχρεωτική καραντίνα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο άνδρας ήταν από το Ισραήλ και μαζί με τους τέσσερις φίλους του έκανε διακοπές στην Κρήτη. Μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό κι έτσι τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του, οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο όπου διαμένουν όσοι είναι σε υποχρεωτική καραντίνα.

Οι πέντε άνδρες πριν περάσουν οι επτά ημέρες που θα έπρεπε να μείνουν σε καραντίνα, αποφάσισαν να φύγουν για να γυρίσουν στην πατρίδα τους! Η παρέα έφυγε από το ξενοδοχείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν, όμως, έγινε αντιληπτή η απουσία τους και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι αρχές τους εντόπισαν στο αεροδρόμιο, όπου και τους σταμάτησαν. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν γιατί «έσπασαν» την καραντίνα, είπαν πως αισθάνονται καλά στην υγεία τους και δεν έβλεπαν τον λόγο παραμονής τους υπό περιορισμό, ζητώντας να γυρίσουν στο σπίτι τους. Οι πέντε άνδρες προφανώς συνελήφθησαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκαν όλοι με 5.000 ευρώ πρόστιμο, ο καθένας, καθώς παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γενικό lockdown: Τότε θα κλείσει όλη η Ελλάδα, αν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα - Η κρίσιμη ημερομηνία