ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Ανησυχία για τα δικαστήρια - Παράπονα από τους δικηγόρους για τον συνωστισμό

Lockdown: Ανησυχία για τα δικαστήρια - Παράπονα από τους δικηγόρους για τον συνωστισμό

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που έχουν εντοπιστεί στα δικαστήρια με τον συνωστισμό και την πολυκοσμία να αποτελούν πρόσφορο έδαφος για τη διασπορά του κορονοϊού.

Οι εικόνες που κατέφραψε το Newsbomb.gr το πρωί της Τρίτης είναι χαρακτηριστικές με τους πολίτες να βρίσκονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων από τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους.

Ωστόσο στις εικόνες αυτές φαίνεται πως παρά το γεγονός πως πολλοί από τους πολίτες φορούν μάσκα, δεν υπάρχει καμία επιτήρηση για την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού. Είναι απορίας άξιο, πώς έχει διατηρηθεί η λειτουργία των δικαστηρίων την ώρα που στην χώρα έχει επιβληθεί lockdown.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως όλοι αυτοί που βρίσκονται στα δικαστήρια δεν θα κολλήσουν κορονοϊό και δεν θα τον μεταφέρουν στις εργασίες τους και τα σπίτια τους; Με δεδομένο πως η κατάσταση στο σύστημα Υγείας είναι οριακή η Πολιτεία θα πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένες αποφάσεις της καθώς οι αποφάσεις που αφορούν την υγεία των πολιτών δεν μπορούν να λαμβάνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ Μάρκετ: Αυτά είναι τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούν από την Τετάρτη