ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Λαμία: Βρέφη 3 και 6 μηνών θετικά στον ιό

Κορονοϊός - Λαμία: Βρέφη 3 και 6 μηνών θετικά στον ιό
Pixabay

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΜετά από τα 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα που έδωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (12/11) άλλα οκτώ νέα περιστατικά covid-19, αποκαλύφθηκαν από τις ιχνηλάτησεις ή από αυτόβουλη προσέλευσή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δύο βρέφη μόλις 3 και 6 μηνών βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό στη Λαμία, ενώ και οι γονείς τους έχουν μολυνθεί από τον ιό και είναι σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 3 μηνών μωρό, θα διακομιστεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Επιπλέον καταγράφονται ως νέα περιστατικά ένας 70χρονος από τη Λαμία, ένας 72χρονος από τα Καμένα Βούρλα και ένα ζευγάρι από τη Λαμία, όπως και δύο περιπτώσεις γυναικών από τη Λαμία ηλικίας 27 και 52 ετών που εκδήλωσαν ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν, χωρίς να χρειάζονται νοσηλεία.

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 5 ακόμη κλίνες. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η εγκατάσταση 7 κλινών ΜΕΘ covid δωρεά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άλλαξαν οι οδηγίες - Τι πρέπει να κάνουν όσοι έρθουν σε επαφή με κρούσμα ή νοσήσουν