ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία δίχως τέλος στη Θεσσαλονίκη: Θύμα του κορονοϊού 37χρονος πατέρας 3 παιδιών

Τραγωδία δίχως τέλος στη Θεσσαλονίκη: Θύμα του κορονοϊού 37χρονος πατέρας 3 παιδιών

Ο πατέρας τριών μικρών παιδιών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης (24/11), μετά από μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό επί περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Άλλη μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της πανδημίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 37χρονο οικογενειάρχη, ο οποίος είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο πατέρας τριών μικρών παιδιών έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, μετά από μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, o 37χρονος από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Από την αρχή που ξέσπασε η πανδημία, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς φοβόταν μη νοσήσει από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του άτυχου άντρα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες παρουσιάστηκαν τα συμπτώματα, με πόνους στο σώμα, έντονο βήχα και πυρετό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό του, έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μετά από τεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός σε κορονοϊό.

Επί μία εβδομάδα, νοσηλευόταν με παροχή οξυγόνου. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Μέσα σε δύο μέρες ο 37χρονος πατέρας δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχε ο 37χρονος, ο οποίος άφησε πίσω του τρία μικρά παιδιά. Αυτό που θέλουν να επισημάνουν είναι το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός όχι μόνο για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, αλλά και για τους νέους, ειδικά αν ταλαιπωρούνται και από κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης - Το «αντίο» του ΕΛΚΕΘΕ στον Μιχάλη Παπαδάκη