ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Πλακιωτάκης: «Τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα»

Κορονοϊός - Πλακιωτάκης: «Τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα»

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Οι πρώτες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, μέσα από το νοσοκομείο

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ανέφερε σε σημερινή δήλωσή του στο Οpen, πως τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα, όμως ο ιός είναι παντού και θα πρέπει να προφυλάξουμε τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και τους εαυτούς μας. Καλώ όλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.»

Δείτε την δήλωσή του:

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτιάκης έφτασε στο νοσοκομείο με δικό του όχημα το βράδυ του Σαββάτου και εισήχθη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ο υπουργός Ναυτιλίας -και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- γίνεται έτσι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που αναγκάζεται να νοσηλευτεί λόγω κορονοϊού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώθηκε ότι ο κ. Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στην Covid-19 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ αμέσως μετά το αποτέλεσμα τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτσας: Fake news τα περί διπλής καταγραφής κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ - Οργισμένη αντίδραση Χαρδαλιά