ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα: Έτσι θα στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Χριστούγεννα: Έτσι θα στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη
INTIME

Χριστούγεννα: Την επιθυμία όλων όσοι θέλουν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασιλή επιχειρούν να ικανοποιήσουν τα ΕΛΤΑ καθώς για 29η χρόνια αναλαμβάνουν τον ρόλο του «βοηθού» του αγαπημένου αγίου μικρών και μεγάλων.

Στην ειδική ιστοσελίδα που έχει αναπτυχθεί από τα ΕΛΤΑ, ο Άγιος Βασίλης μοιράζεται τα μυστικά για το πώς γράφεται «ένα σωστό γράμμα» αλλά δίνει και άλλες συμβουλές.

Για το λόγο αυτό έξω από τα υποκαταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στήνονται για άλλη μια φορά τα χαρακτηριστικά «κόκκινα γραμματοκιβώτια».

Στην πλειοψηφία τους τα γράμματα είναι πολύχρωμα, γεμάτα ζωγραφιές, με ευχές για τη νέα χρονιά και περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Υπάρχουν, όμως, και γράμματα που μεταφέρουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τις προκλήσεις των καιρών, γράμματα ενηλίκων που συντάσσονται κυρίως για εσωτερικούς και, σχεδόν, ψυχοθεραπευτικούς λόγους.

Τα ΕΛΤΑ στέλνουν απάντηση στα παιδιά

Στην φετινή απαντητική κάρτα, το κείμενο, που συνδυάζει την αλήθεια με την φαντασία, υπογράφει με πολλή αγάπη, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ, με έμπνευση από τα φετινά εορταστικά γραμματόσημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown μέχρι τα… κάλαντα: «Κλείδωσε» και η δεύτερη παράταση - Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων