ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θρήνος στη Νάουσα - Νεκρή 37χρονη βοηθός ακτινολόγου

Κορονοϊός: Θρήνος στη Νάουσα - Νεκρή 37χρονη βοηθός ακτινολόγου

Τραγική ειρωνεία; Η 37χρονη προσπαθούσε διαρκώς να πείσει μέσα από τα social media για τη σημασία της χρήσης μάσκας.

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Νάουσας, γεμίζοντας με θλίψη την τοπική κοινωνία.

Η άτυχη 37χρονη, όπως αναφέρει το foninaousis.gr, κατάγονταν από την Έδεσσα που εργάζονταν στην μονάδα υγείας της Νάουσας.

Συλλυπητήρια απέστειλε στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας και ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας πως στο νοσοκομείο της Νάουσας δεν υπήρχε ΜΕΘ:

«Από χθες θρηνούμε άλλη μια νέα συνάδελφο που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό. Μόλις 37 ετών ξεκίνησε τη δουλειά της βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας. Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας που έχει ΜΕΘ πάντα βέβαια γεμάτη και διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο που εργαζόταν στη Νάουσα. 27 του μηνός διακομισθεί και νοσηλευόταν στη κλινική.

Χθες πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώ6ηκε. ΜΕΘ δεν υπάρχει στο νοσοκομείο Νάουσας και αναζητήθηκε ΜΕΘ. Βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να διακομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της.

Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον