ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο - Νεκρά δύο αδέλφια με διαφορά λίγων ωρών

Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο - Νεκρά δύο αδέλφια με διαφορά λίγων ωρών
INTIME NEWS

Νοσηλεύθηκαν και άλλα μέλη της οικογένειας, όμως ο οργανισμός τους ανταποκρίθηκε και έλαβαν εξιτήριο

Η μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ αλλά και η αργή υποχώρηση των κρουσμάτων αποτελούν πλέον τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της επιδημιολογικής εικόνας της χώρα όπως την αποτύπωσε το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κατά στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Τα κρούσματα μπορεί να εμφανίζονται μειωμένα ωστόσο τα 1.677 που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη δείχνουν ότι η κατάσταση σχετικά με την διασπορά του ιού στη χώρα παραμένει εύθραυστη. Η διασπορά του κορονοϊού στη χώρα παραμένει μεγάλη καθώς νέα κρούσματα εξακολουθούν να καταγράφονται σε τουλάχιστον 50 περιφερειακές ενότητες της χώρας, ενώ περίπου στις μισές εξ αυτών οι αριθμοί είναι διψήφιοι.

Μάλιστα, σε καραντίνα για επτά μέρες μπαίνει με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας το χωριό Ραπτόπουλο, στα Άγραφα. Έως τις 15 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι του χωριού τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Την ίδια στιγμή, μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δύο αδέρφια, με διαφορά, μόλις ελάχιστων ωρών, έφυγαν από τη ζωή νικημένα από τον κορoνοϊό, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

Πρόκειται για μία 75χρονη γυναίκα και για έναν 79χρονο άνδρα, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, νοσηλευόμενοι στην κλινική COVID-19 του “Αχιλλοπουλείου”.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύθηκαν και άλλα μέλη της οικογένειας, όμως ο οργανισμός τους ανταποκρίθηκε και έλαβαν εξιτήριο.

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία. Ο κορoνοϊός έχει ξεκληρίσει οικογένειες στον Βόλο. Μέσα στον Νοέμβριο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έφυγε από τη ζωή με απόσταση μίας ημέρας. Ο 90χρονος και η 86χρονη σύζυγός του νοσηλεύονταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απόκοσμες εικόνες στην Αθήνα – Το σπάνιο φαινόμενο που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό