ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κεντρικό ξενοδοχείο ετοιμάζει ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα

Απίστευτο: Κεντρικό ξενοδοχείο ετοιμάζει ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα

Η καταγγελία για το ξενοδοχείο έγινε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετά από πληροφορίες του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μέσω του ίδιου σταθμού κάλεσε τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην τηλεφωνική γραμμή 1520 προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.

Ο κ. Σταμπουλίδης παρέπεμψε και στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση βάσει της οποίας, όπως είπε, απαγορεύονται τέτοιου τύπου δεξιώσεις και συναθροίσεις στα ξενοδοχεία.

«Έχει μείνει ανοικτή η εστίαση μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι διαμένοντες. Άρα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να γίνονται» συμπλήρωσε.

Σχετικά με το όριο των 9 ατόμων στα ρεβεγιόν, σημείωσε ότι «είναι θέμα που σχετίζεται με την κοινωνική ηρεμία, την ψυχολογική κατάσταση των οικογενειών, οι οποίες είναι αρκετά επιβαρυμένες το τελευταίο διάστημα. Νομίζω όμως ότι στο τέλος κανένας από εμάς, ακόμα κι αν θέλει να καλέσει κόσμο στο σπίτι του, θα σκεφτεί πρωτίστως την ασφάλειά του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα βρήκαν Εκκλησία - κυβέρνηση: Ανοίγουν οι ναοί υπό προϋποθέσεις - Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις