ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Πλακιωτάκης: Ανησύχησα τις πρώτες ημέρες στη ΜΕΘ – Τα συμπτώματα που προβλημάτισαν

Γιάννης Πλακιωτάκης: Ανησύχησα τις πρώτες ημέρες στη ΜΕΘ – Τα συμπτώματα που προβλημάτισαν
INTIME

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης μίλησε για την πολυήμερη περιπέτειά του στη ΜΕΘ αφού νόσησε με κορονοϊό.

Όπως είπε η εισαγωγή του στη ΜΕΘ αποφασίστηκε γιατί «είχα υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες και έπεσε το οξυγόνο».

«Τότε χτύπησε καμπανάκι και αποφασίσαμε να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο» είπε στο ΜEGA o υπουργός Ναυτιλίας σημειώνοντας ότι δεν είχε συμπτώματα που παραπέμπουν σε πνευμονία όπως πόνος στο στήθος.

«Στη συνέχεια, όμως, ήμουν άτυχος γιατί προσβλήθηκα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη» πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης μια ημέρα μετά το εξιτήριό του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι «ανησύχησα γιατί κανείς δεν γνωρίζει τα όρια του ιού. Όταν καθημερινά μαθαίνεις ότι φεύγουν αγαπημένα πρόσωπα και χιλιάδες νοσούν, ανησυχείς ότι μπορείς να βρεθείς στη θέση αυτή».

Ερωτηθείς, δε, για τη στιγμή κατά την οποία φοβήθηκε, απάντησε «τις πρώτες ημέρες όταν μπήκα στη ΜΕΘ» εξηγώντας ότι είχε αγωνία αν θα τα καταφέρει «αλλά όταν άρχισε η χορήγηση των φαρμάκων και άρχισα να νιώθω καλύτερα πίστεψα ότι θα τα πάμε καλύτερα».

Με αφορμή την προσωπική του περιπέτεια ο κ. Πλακιωτάκης κάλεσε όλους να τηρούν τα μέτρα αλλά και να κάνουν το εμβόλιο «και για να χτυπήσουμε τον ιό και για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Εγώ θα το κάνω όταν έρθω η σειρά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για «ασφαλείς γιορτές»: Σαρωτικοί έλεγχοι για παραβάσεις και πάρτι σε σπίτια