ΕΛΛΑΔΑ

«Καμπανάκι» Παγώνη στο Newsbomb.gr για τις εικόνες συνωστισμού: Σε 15 ημέρες τα αποτελέσματα

«Καμπανάκι» Παγώνη στο Newsbomb.gr για τις εικόνες συνωστισμού: Σε 15 ημέρες τα αποτελέσματα

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Τον προβληματισμό της σχετικά με τις εικόνες συνωστισμού, που παρατηρήθηκαν την Παραμονή Χριστουγέννων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εξέφρασε στο Newsbomb.gr, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.

Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, στο Newsbomb.gr, σχετικά με τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν την Πέμπτη στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τονίζοντας πως, τα αποτελέσματα και επιστημονικά και ιατρικά θα φανούν σε 15 ημέρες.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα αύξησης των κρουσμάτων η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, σχολίασε, «φυσικά και με ανησυχούν αυτές οι εικόνες, το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Γιατί όταν ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο με τέτοιο συνωστισμό και οι μισοί με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, αυτά τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 15 ημέρες. Καταλαβαίνω πως είναι γιορτές και ο κόσμος θέλει να βγει έξω, όμως έχουμε πει πολλές φορές πως η φετινή χρονιά είναι διαφορετική και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας».

Μέσω του Newsbomb.gr η κ. Παγώνη κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προσεκτικοί στις επαφές τους τις επόμενες ημέρες στα γιορτινά τραπέζια. «Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σκεπτόμενοι την πίεση που έχουν δεχτεί οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Το Σύστημα Υγείας δεν ξέρω αν θα αντέξει ίδιες καταστάσεις», επισήμανε.

Κλείνοντας, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, σχολίασε, «αν συνεχίσουμε να βλέπουμε τις επόμενες ημέρες εικόνες συνωστισμού θα έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων μετά τα Χριστούγεννα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Διπλές αυξήσεις για πάνω από 250.000 συνταξιούχους - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι