ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς - Ιωάννινα: Επιθεώρηση στους χώρους όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια

Χαρδαλιάς - Ιωάννινα: Επιθεώρηση στους χώρους όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια
INTIME

Αυτοψία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, στο χώρο όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια για τον covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς επρόκειτο να βρεθεί στην πόλη γι αυτό το λόγο την περασμένη Τετάρτη, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό λόγω της ομίχλης που επικρατούσε.

Στη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Ηπείρου βρίσκονται ήδη τα ψυγεία που θα συντηρούν τα εμβόλια της Pfizer, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr .

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφ. Ηπείρου, Δημήτρης Μαυρογιώργος και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία του εμβολιασμού στα Ιωάννινα θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο ΠΓΝΙ με τα 40 πρώτα εμβόλια και διαδοχικά θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 με επίσης 40 εμβόλια.

Συνολικά στο ΠΓΝΙ την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν 240 εμβόλια. Από τις 4 έως τις 20 του Γενάρη θα εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου για να ακολουθήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της περιοχής και σε αυτό θα συμβάλλουν τα Κέντρα Υγείας του νομού Ιωαννίνων αλλά και τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Την Κυριακή εμβολιάζονται Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου και Τασούλας