ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Οικονόμου: Δεν εξετάζεται καμία χαλάρωση μέτρων για την Πρωτοχρονιά

Lockdown - Οικονόμου: Δεν εξετάζεται καμία χαλάρωση μέτρων για την Πρωτοχρονιά
Intime News

«Τα μέτρα θα είναι εξίσου αυστηρά από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας», ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου

«Αρχίζει να ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας στο θέμα της αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας», τόνισε χαρακτηριστικά για την έναρξη των εμβολιασμών την Κυριακή (27/12), ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Ερωτώμενος για το αν θα υπάρξει κάποια χαλάρωση των μέτρων για την Πρωτοχρονιά, ο κ Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει καμία σκέψη για χαλάρωση. Τα μέτρα θα είναι εξίσου αυστηρά από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας», συμπληρώνοντας ότι οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να απενεργοποιήσει ό,τι έχουμε καταφέρει.

Μιλώντας στο Mega, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε επίσης και στα πρόστιμα για την μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι όσα πρόστιμα δεν πληρώνονται αποστέλλονται στις αρμόδιες ΔΟΥ συνεπώς είναι βέβαιο ότι όλα θα εισπραχθούν.

Για τη Δυτική Αττική τόνισε οτι δεν θα χαλαρώσουν άμεσα τα μέτρα, προσθέτοντας ότι όλα θα εξαρτηθουν από τις εισηγήσεις των ειδικών. Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής στην συντριπτική τους πλειοψηφία εφάρμοσαν τα μέτρα, είπε ο κ. Οικονόμου, με εξαίρεση ελάχιστες ομάδες ατόμων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια. Αναφερόμενος δε στους χειρισμούς στο θέμα τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Για το πότε μπορεί να επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό τόνισε ότι αναμένονται οι εισηγήσεις των επιστημόνων για να ληφθούν οι αποφάσεις για το τι θα ισχύσει μετά τις 7 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν 30χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν ερωμένη πολιτικού!