ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Ο ιός δεν συγχωρεί, κινείται και διασπείρεται - Μέσα του 2021 βγαίνουμε στο ξέφωτο»

Κορονοϊός: «Ο ιός δεν συγχωρεί, κινείται και διασπείρεται - Μέσα του 2021 βγαίνουμε στο ξέφωτο»
ΙΝΤΙΜΕ

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τι είπε κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, την Τετάρτη 30/12, ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Παναγιώτης Γαργαλιάνος-Κακολύρης.

Ο κ. Γαραγλιάνος αναφέρθηκε στα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άπαντες να προχωρήσουμε με σύνεση, τηρώντας τα μέτρα, που αφορούν στις μάσκες και τις αποστάσεις.

Στη συνέχεια, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας πως «ο ιός δεν συγχωρεί, κινείται και διασπείρεται ταχύτατα και προσβάλλει», έχοντας προκαλέσει τον θάνατο πολλών συνανθρώπων μας.

Αυτό όπως σημείωσε, δεν μπορεί να το δεχτεί ούτε η οργανωμένη πολιτεία ούτε οι υγειονομικοί ούτε και κανένας Έλληνας πολίτης.

«Βρισκόμαστε σε ξέφωτο ορατό στο οποίο μπορούμε να οδηγηθούμε εντός του πρώτου μισού του 2021», είπε, απευθύνοντας έκκληση για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων των εμβολιασμών, ώστε να μπορέσουμε, να περάσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Γαργαλιάνος υπογράμμισε ακόμη, πως στη χώρα μας έχουμε υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, καλώντας τους πολίτες να κάνουν ό,τι χρειάζεται και για τους νέους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τη βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζεται αν το DNA είναι της 19χρονης Άρτεμις