ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο ψευτογιατρός – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στον ανακριτή ο ψευτογιατρός – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Intime News

Το κατώφλι του ανακριτή περνά και πάλι σήμερα Δευτέρα (11/01) ο 47χρόνος, επονομαζόμενος, ψευτογιατρός προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει κι άλλο χρόνο καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και έχασαν τη ζωή τους.

Ο βασικός κατηγορούμενος κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα προσκαίρου καθείρξεως μέχρι δεκαπέντε ετών.

Στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί δεκαπέντε ακόμα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συνέργεια στις πράξεις του 47χρόνου, σύμφωνα με το Mega. Μεταξύ αυτών και πρώην υπουργός που αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση και ζήτησε την απεμπλοκή του από τον ανακριτή.

Όλοι έχουν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Ένταση στα Ίμια και αλαλούμ στις ΗΠΑ - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις