ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Νέα στοιχεία - Τι έδειξαν οι έρευνες

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Νέα στοιχεία - Τι έδειξαν οι έρευνες
Intime News

Κορυφώνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου από το Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που αποκαλύπτει το Creta24, η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει ούτε πλοίο αλλά ούτε αεροπορικώς, όπως προκύπτει από τις έρευνες.

Η νεαρή κοπέλα έχει ύψος 1,65, φοράει γυαλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες.

Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε πως γύρω στις 15.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μάγια ενημέρωσε τους γονείς της πως θα βγει για μια μικρή βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και θα επέστρεφε, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Το Newsbomb.gr, επικοινώνησε με τον πατέρα της 17χρονης ο όποιος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ότι ίσως η κόρη του είχε σχεδιάσει την φυγή της.

Ο πατέρας της 17χρονης εκτιμά ότι ο λόγος της εξαφάνισης της είναι ο έρωτας, καθώς είναι ερωτευμένη με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Επιπλέον αναφέρει πως δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση της είχε απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι βέβαιος πως η εξαφάνιση της κόρης μου σχετίζεται με τον άνδρα που μας είχε πει πως είναι ερωτευμένη. Χάθηκαν τα ίχνη και των δύο την ίδια ακριβώς ημέρα. Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο. Δύο ημέρες πριν φύγει είχε σβήσει το facebook και το instagram της», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγουν πάλι τα μαγαζιά – Αυτή είναι η ημερομηνία – Πώς θα λειτουργήσει το click inside