ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας – Η έκκληση του πατέρα

Αγωνία για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας – Η έκκληση του πατέρα
Intime News

Το κορίτσι εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη Πέμπτη

Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας της Μάγιας, της μαθήτριας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις αρχές το κορίτσι βρίσκεται κάπου στην Κρήτη, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει φύγει εκτός νησιού με αεροπλάνο ή πλοίο. Ωστόσο, το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό, επομένως δεν μπορούν να εντοπίσουν που βρίσκεται.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και οι καθηγητές της μαθήτριας που με μια συγκινητική επιστολή ζητούν από το κορίτσι να επιστρέψει στην αγκαλιά τους.

Έκκληση να γυρίσει στο σπίτι της απηύθυνε o πατέρας της

Ο πατέρας της 17χρονης απυήθυνε έκκληση προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

«Μάγια, γύρνα στο σπίτι σου. Γύρνα στη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό και στα γατάκια. Μας λείπεις πάρα πολύ και σε περιμένουμε εδώ με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της είπε πως η κόρη του είχε σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα, την οποία δεν ενέκρινε ούτε ο ίδιος, ούτε η μητέρα της. Πίστευαν ότι το είχαν καταφέρει, αλλά φαίνεται πως το κορίτσι συνέχιζε να έχει επικοινωνία με τον φίλο της κρυφά από εκείνους.

Η ανησυχία τους είναι μεγάλη, αφού δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από το οικογενειακό ή το φιλικό της περιβάλλον και όλοι περιμένουν ένα σημάδι της, ότι είναι καλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Καλλιάνος: Πολικό ψύχος και χιόνια στην Αττική τις επόμενες μέρες