ΕΛΛΑΔΑ

Άριελ Κωνσταντινίδη: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί

Άριελ Κωνσταντινίδη: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια», δηλώνει άκρως συγκινημένη η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Σε κλάματα ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής του «Pop Up», η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, όταν αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό χωρίς να κατονομάσει και να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Εχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας», είπε αρχικά η Αριελ Κωνσταντινίδη.
«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση, επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για να τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κληρώνει» για νέα μέτρα στις «κόκκινες» περιοχές - Σκέψεις για τα σχολεία

Ροή Ειδήσεων