ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε πάνω από 6 κιλά ηρωίνης στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε πάνω από 6 κιλά ηρωίνης στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου
voria.gr 

Κατασχέθηκαν δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους άνω των έξι κιλών, που βρέθηκαν κρυμμένα σε ρεζέρβα αυτοκινήτου που οδηγούσε ο συλληφθείς

Δεκατρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους έξι κιλών και 520 γραμμαρίων βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ρεζέρβα που ήταν τοποθετημένη στο κάτω μέρος αυτοκινήτου (σασί) που οδηγούσε μέλος κυκλώματος, ο οποίος και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 55χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ συνελήφθη μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη στροφή Ωραιοκάστρου και μετά από έρευνα στο όχημά του βρέθηκαν οι μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές τους, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο που αφορά στην παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς μεταδοτικής ασθένειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: voria.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αττική και μεταλλάξεις φέρνουν νέα μέτρα - Τι θα γίνει με τα γυμνάσια και τα λύκεια