ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος - Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη

Έβρος - Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου πυροσβέστη
Facebook

Ο ήρωας πυροσβέστης είχε κληθεί για τον απεγκλωβισμό 21 μαθητών και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου Απαλού που είχαν εγκλωβιστεί λόγω της βροχόπτωσης.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την τραγική είδηση πως 46χρονος πυροσβέστης, δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν και οδηγός, καθώς το όχημα είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα πιο πέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Λίγο μετά το μοιραίο, οι πυροσβέστες φαίνονται να κρατούν με σκοινί το συνάδελφό τους που φτάνει στο σημείο που χάθηκε ο 46χρονος πυροσβέστης πατέρας τριών παιδιών στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης. Ο συνάδελφός του, κρατάει μία βέργα περίπου δύο μέτρων και έχει μαζί του μία φιάλη οξυγόνου ενώ ο άτυχος 46χρονος πυροσβέστης έχει ήδη χαθεί στα νερά.

Οι τραγικές στιγμές όπου τον αναζητά μέσα στα λασπόνερα, ενώ βλέπει πως το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει και δίπλα του είναι ημιβυθισμένο το όχημα της Πυροσβεστικής.

Ο πυροσβέστης στην αγωνιώδη προσπάθειά του, καταλαβαίνει πως υπάρχει φρεάτιο και οτι ο 46χρονος πυροσβέστης έχει εξαφανιστεί μέσα στον αγωγό του φρεατίου. Έτσι, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να τον ανασύρουν ζωντανό, τον εντοπίζουν νεκρό περίπου 100 μέτρα πιο κάτω. Εκεί, που καταλήγει το φρεάτιο.

Στο κεντρικό δελτίο του Mega προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του 46χρονου. Το βίντεο τραβήχτηκε λίγο πριν εκείνος χαθεί στα νερά και στις εικόνες ο άτυχος άνδρας φαίνεται στην αριστερή μεριά του πυροσβεστικού οχήματος.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες