ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Θρίλερ δίχως τέλος στα Ιωάννινα – Τα «συντρίμμια» και οι άκαρπες έρευνες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Θρίλερ δίχως τέλος στα Ιωάννινα – Τα «συντρίμμια» και οι άκαρπες έρευνες
INTIME NEWS

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Δήμο Ζαγορίου, καθώς υπήρξε πληροφορία για εύρεση «συντριμμιών» του αεροσκάφους που αγνοείται από την Κυριακή, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν εσφαλμένες. 

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η επιχείρηση εντοπισμού του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοείται από την Κυριακή.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, αυτή τη στιγμή όλοι είναι επί ποδός. Πολιτική Προστασία, ΕΜΑΚ όλοι ψάχνουν το αεροπλάνο», αναφέρει στο Newsbomb.gr ο Δήμαρχος Γεώργιος Σουκουβέλος.

Αναφορικά με τις αναφορές που υπήρξαν το πρωί για εντοπισμό των συντριμμιών, ο Δήμαρχος τόνισε στο Newsbomb.gr πως δεν γνωρίζει από πού προήλθαν, «δεν έχει εντοπιστεί τίποτα, κανένα εύρημα παρά τις έρευνες» και πρόσθεσε πως η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να πέσει το βράδυ.

Δείτε εικόνες από τις έρευνες στα Ιωάννινα:

To στίγμα του αεροσκάφους είχε χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Δρακόλιμνης κοντά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου, σε απόσταση 5-7 μίλια βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα μάλιστα με το epirus-tv-news, ο εκπαιδευόμενος πιλότος του εκτελούσε την τελευταία του πτήση πριν την απόκτηση του πτυχίου του. Ο 32χρονος με καταγωγή από το Ιράκ επρόκειτο να κάνει μία βόλτα πάνω από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων χωρίς να προσγειωθεί και θα επέστρεφε και πάλι στην Κοζάνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο