ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίασε το Πειθαρχικό του ΣΕΗ: «Σοκαριστικές οι καταθέσεις»

Συνεδρίασε το Πειθαρχικό του ΣΕΗ: «Σοκαριστικές οι καταθέσεις»

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, στο χώρο του θεάτρου απασχόλησαν τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου, του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος του πειθαρχικού, Πασχάλης Τσαρούχας αλλά και η Λίλα Καφαντάρη μίλησαν στους δημοσιογράφους, αλλά δεν θέλησαν να πουν πολλά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, σημείωσε ότι πρέπει «να σεβαστούμε όλες τις πλευρές, είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα ζητήματα, δεν είναι αστείο. Δεν είναι το πώς αισθάνομαι που με πλάκωσε το πάπλωμα. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα, να το σεβαστούμε όλοι αυτό. Θα βγαίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το ΔΣ του σωματείου έτσι όπως πρέπει. Οι αποφάσεις θα βγουν μετά από 2-3 μήνες για την κάθε περίπτωση. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα».

«Πολύ σοκαριστικές οι καταθέσεις»

Η Λίλα Καφαντάρη πρόσθεσε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Θα είναι μια διαδικασία μακρόχρονη γιατί έτσι προβλέπεται και από τον εσωτερικό κανονισμό του πειθαρχικού συμβουλίου. Τώρα αρχίσαμε να ανοίγουμε φακέλους που επίσης δεν μπορώ να σας πω ποιων ονομάτων. Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία που πρέπει να κρατείται, αφορά ανθρώπους που δεν μπορούμε να εκθέσουμε πριν αποφανθεί καν η δικαιοσύνη στις περιπτώσεις που θα πάνε στη δικαιοσύνη. Και σε καμία περίπτωση εμείς, σαν πειθαρχικό συμβούλιο, δεν έχουμε τη δικαιοδοσία και δεν πρέπει να εκθέτουμε συναδέλφους πριν μάλιστα καν μελετήσουμε τις υποθέσεις τους. Είναι πολύ σοκαριστικές οι καταθέσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Ροή Ειδήσεων