Εξώδικο Μαρέβας στον Βαξεβάνη: Ζήτα συγγνώμη για το ψεύδος

Για «προβοκάτσια» από τον Κώστα Βαξεβάνη κάνει λόγο ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.
Εξώδικο Μαρέβας στον Βαξεβάνη: Ζήτα συγγνώμη για το ψεύδος
2'

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία!» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα στείλει, μάλιστα, εξώδικο απαιτώντας από τον Κώστα Βαξεβάνη «να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος».

Η επίμαχη ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

«Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή