ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για ράπερ από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω»

Αγωνία για ράπερ από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω»
PIXABAY

Ένα βίντεο στο Instagram προκάλεσε ανησυχία για τον ραπερ από τη Θεσσαλονίκη που υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού με «ροζ» βίντεο

Ανησυχία προκάλεσε ανάρτηση γνωστού ράπερ από τη Θεσσαλονίκη στο Instagram, ο οποίος μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε γνωστή την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 24χρονος ζητούσε συγνώμη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του για ό,τι ακολουθήσει, ενώ ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού μέσω «ροζ» βίντεο.

Η ανάρτηση προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του, οι οποίοι άρχισαν να ρωτούν τι έχει συμβεί.

Το επίμαχο βίντεο πάντως κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα από το λογαριασμό του.

Η φράση «είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω», είναι χαρακτηριστική των όσων υποστήριξε ο γνωστός ράπερ.

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά από διαδικτυακό «πόλεμο» του 24χρονου με άλλους γνωστούς ράπερ που τον κατηγορούσαν για τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που προωθεί τα τραγούδια του.

Αστυνομικές πηγές από τη Θεσσαλονίκη που ρωτήθηκαν σχετικά ανέφεραν ότι «δεν έχει γίνει προς το παρόν δήλωση εξαφάνισης και για τις Αρχές το συμβάν, τουλάχιστον προσώρας, δεν υπάρχει ως επίσημα καταγεγραμμένο. Ούτε έχει ξεκινήσει κάποια έρευνα. Το βίντεο που ανέβασε, ωστόσο, έχει υποπέσει στην αντίληψή μας και εάν μας ζητηθεί οποιαδήποτε συνδρομή ή γίνει τελικά δήλωση εξαφάνισης τότε θα επιληφθούμε του θέματος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Συναγερμός! Πάνω από 1.200 κρούσματα - Όλα οδηγούν σε lockdown