ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τον ράπερ «Lamaniff»: «Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο»

Συναγερμός για τον ράπερ «Lamaniff»: «Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο»
Intime News

Τη βοήθεια των πολιτών ζητάει η υπηρεσία Silver Alert για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός ως «Lamaniff», εξαφανίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

«Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διενεργεί έρευνες σε όλα τα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο ράπερ. Μέχρι στιγμής ο 24χρονος δεν έχει εντοπιστεί πουθενά (ούτε σε σπίτια φίλων ή συγγενών του), με αποτέλεσμα να εντείνεται η αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Ο γνωστός ράπερ με ανάρτηση του τα ξημερώματα της Τρίτης στο Instagram είχε δηλώσει την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το βίντεο αναρτήθηκε ξημερώματα. Ο 24χρονος αναφέρεται στην ύπαρξη ενός «ροζ» βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα.

Το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβάει η άγνωστη γυναίκα και διέρρευσε στα social media. Αρχικά το ανέβασαν δυο χρήστες και έπειτα έγινε αναπαραγωγή και από άλλους χρήστες του διαδικτύου.

«Μου αρέσουν οι γυναίκες», είπε, «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε», έγραφε.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο Instagram, καθώς το κοινοποίησαν γνωστοί instagramers – influencers και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες. Οι περισσότεροι γνωστοί instagramers ζητούσαν να κάνουν όλοι αναφορές για να κατέβει το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές.