ΕΛΛΑΔΑ

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία την Κυριακή (14/02)

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία την Κυριακή (14/02)
Pixabay

Lockdown: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, με τα λουλούδια να αντιστέκονται στην πανδημία.

Τα μέτρα για να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού έχουν αυστηροποιηθεί και πάλι, όμως τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν την Κυριακή (14/02) λόγω της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι ανθοπώλες δουλεύουν πυρετωδώς για να φτιάξουν συνθέσεις ελκυστικές, οι περισσότερες φυσικά σε κόκκινους τόνους.

Οι παραγγελίες και οι εισαγωγές των λουλουδιών για την ημέρα των ερωτευμένων έχουν ήδη γίνει έναν μήνα πριν. Έτσι, δόθηκε στα ανθοπωλεία η δυνατότητα να λειτουργήσουν μόνο για δύο ημέρες, το σαββατοκύριακο (13-14/02).

Πώς θα λειτουργήσουν

Προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία τους είναι το 09:00 - 17:00, καθώς να θυμίσουμε πως τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00.

Όποιος ή όποια επιθυμεί να αγοράσει λουλούδια, θα μπορεί να το κάνει μόνο και εφόσον έχει κλείσει ραντεβού με το ανθοπωλείο και θα μπορεί να τα παραλάβει είτε με τη μέθοδο του click away, είτε με εκείνη του click in shop. Βασικότατη προϋπόθεση είναι ο καταναλωτής να έχει στείλει τον κωδικό «2» με sms στο 13033 ή να έχει συμπληρώσει το απαραίτητο έντυπο.

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας, με τους ανθοπώλες ωστόσο να ελπίζουν ότι η διάθεση θα αλλάξει έστω με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Σταθερά πρώτη σε μολύνσεις η Αττική με 583, στα «κόκκινα» και η Θεσσαλονίκη με 138