ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση-«φωτιά» για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Αν μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά»

Κατάθεση-«φωτιά» για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Αν μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά»
INTIME

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του την Τετάρτη για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Μια από τις καταθέσεις που «καίνε» τον ηθοποιό και σκηνοθέτη είναι και αυτή της γυναίκας που κατέθεσε για 4 ώρες το βράδυ της Παρασκευής, μια ημέρα, δηλαδή, πριν να συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πρόκειται για μια γυναίκα η οποία σε ηλικία 19 ετών και, ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Κατά την ίδια πηγή η γυναίκα για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη βλέποντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, αντέδρασε.

«Το 2016 του είπα: Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω. Μου απάντησε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν» φέρεται, επίσης, να κατέθεσε συμπληρώνοντας ότι έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο σκηνοθέτης και το διαμέρισμα του Μεταξουργείου – Τα αναπάντητα ερωτήματα