ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για συνεπιμέλεια: Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε στον Τσιάρα

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για συνεπιμέλεια: Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε στον Τσιάρα

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Νίκος Τσιλιπουνιδάκης περιγράφει τα συναισθήματά του για το νομοσχέδιο που έφερε ο Κώστας Τσιάρας στο υπουργικό και το οποίο μπαίνει σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης. 

Με ανάρτησή του στο Facebook και στην κοινότητα #olamazi ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ένας από τους ανθρώπους που έχει δώσει μάχη για να καταρτιστεί αυτό το νομοσχέδιο, αφήνει αιχμές για όσους έβαλαν εμπόδια, ενώ αποδίδει εύσημα στον υπουργό Δικαιοσύνης για την προσπάθειά του να εκσυγχρονιστεί το οικογενειακό δίκαιο στην χώρα μας.

«Έτσι ξεκίνησε... Κάθε μεγάλη επιτυχία έρχεται μετά από μια μακρά περίοδο σκληρής, πολύ σκληρής δουλειάς προς μια μοναδική κατεύθυνση, έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο. Είναι η πρώτη φορά που το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ πιάστηκε στα ξαφνικά. Αυτοί έσκαβαν και δεν άκουγαν τίποτα πια· δεν έγιναν σοφοί, δεν έβγαλαν κανένα τραγούδι, δεν επινόησαν καμιά γλώσσα. Μονάχα ένα αποξενωτικο παραμύθι έβγαλαν για να γεμίσουν τσέπες! Αυτοί έσκαβαν. Για να θάψουν την αγάπη μας, το ονειρο μας, τις ελπιδες μας, τα ίδια μας τα παιδιά...

Αυτό ήταν το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, που δυστυχως υπάρχει ακόμη... Δεν πίστεψε ότι 4 άνθρωποι θα ξεκινούσαν το ταξίδι και θα έφταναν κάπου. Δεν μας υπολόγισαν, δεν μας μέτρησαν σωστά. Στη πορεία βρέθηκαν κι άλλοι αγωνιστές. Η ουσία είναι πως αυτός ο Υπουργός έδωσε μεγάλες μαχες. Το πως και το γιατί θα τα εξηγήσουμε όλοι όσοι τρέξαμε, αγχώθηκα με, τσακωθήκαμε και προτείναμε. Όλοι όσοι στάθηκαμε σε αυτό τον έντιμο αγώνα καθαροί συνεχίζουμε.

Τα πώς και γιατί άλλαξαν πράγματα θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε και να βρούμε τη σωστή σκέψη για να πάμε παρακάτω! Το πρώτο προαπαιτούμενο για την επιτυχία είναι η ικανότητα να αφιερώνεις τις φυσικές και πνευματικές σου ενέργειες σε ένα πρόβλημα αδιάκοπα, χωρίς να βαρεθείς. Και όπως ξέρετε όλοι εμείς... Σύλλογος Συνεπιμέλεια - Δράση κατά της Γονεϊκής Αποξένωσης - Act against Parental Alienation GR - Olamazi.

Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε στον Υπουργό Κωστα Τσιάρα. Ξέρουμε, όσα οι άλλοι θα σας πουλήσουν αφού τα διαβάσουν σε μας. Ξέρουμε ποσό δύσκολο ήταν να φθάσουμε στην ημερομηνια 24/2 /2021. Πιστέψτε πως το νομοσχέδιο κινδύνεψε σοβαρά να ακυρωθεί εντελως. Φούμαρα πουλάνε άλλοι... τις επόμενες ημερες θα έχουμε χρόνο για αποκαλύψεις. Τώρα προέχει να μπούμε μέσα στη Διαβούλευση. Να μην αφήσουμε τους εκμεταλλευτές του πόνου να μας στερήσουν την αγάπη των παιδιών μας. Φίλε, Φιλη του ΟΛΑ ΜΑΖΙ... Αφιέρωσε χρόνο για να ακούσεις αυτό που λέγεται χωρίς λόγια, να υπακούσεις τον νόμο που είναι πολύ αδιόρατος για να γραφεί, να λατρέψεις το ασήμαντο και να αγκαλιάσεις το άμορφο. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!!!

Ναι αυτό... συγκεκριμένο και κακό. Πολύ κακο! Οταν οι δεινόσαυροι που το απαρτίζουν είδαν πως ένας πολιτικός σαν τον ΤΣΙΑΡΑ δεν τους μοιαζει σαστίσαν. Το θέμα τους ήταν ποτέ θα τα παρατήσει ως αλλος ένας πολιτικαντης. Όχι. Ξαφνιάστηκαν. Όταν είδαν πως το νομοσχέδιο προχωράει τον ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ. Δεν πίστευαν πως τους χαλάει τη μαγιά αυτός ο Καρδιτσιώτης», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Στη Διαβούλευση αυτός ο άνθρωπος που δεν θα σκεφθεί το συμφέρον των παιδιών θα μπει και θα γράψει ότι καφρίλα σκεφθεί. Όλοι μαζί πρέπει να γράψουμε από καρδιάς, για τα παιδιά μας. Χωρίς μίσος, χωρίς. Κακίες. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε όπλα σε αυτόν τον Καρδιτσιωτη πολιτικό να συνεχίσει να μάχεται. Τα όπλα αυτά είναι οι ζωές μας, οι ατυχίες μας και η αληθινή αγάπη για τα παιδια μας. Με αυτά τα όπλα θα πιέσουμε να υπάρξουν κι αλλες αλλαγές. Αυτό το ρόλο έχει η Διαβούλευση. Και μετά στη Βουλή θα φανούν οι ψεύτες και οι φίλοι του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Κρατήστε ότι: Το νομοσχέδιο ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 50/50 ... και φθάνει τουλάχιστον στο 1/3. Η επικοινωνία. Αυτό ήταν η μεγάλη μάχη και ήττα του Κατεστημένου.

Από κοινού και Εξίσου η δεύτερη κατάκτηση.Τόπος Διαμονής. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ... Όλα αυτά αποδίδονται στο νέο νομοσχέδιο.

Τα υπόλοιπα θα αναλυθούν τις επόμενες ημέρες αφού βγει στη διαβούλευση το πλήρες κείμενο!

Ποια γενιά είμαστε ξέρετε; Αυτοί που έχουν ένα «γιατί» για να ζουν, και που μπορούν να αντέξουν σχεδόν οποιοδήποτε «πώς». Έτσι θα νικήσουμε... Με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Η απαισιοδοξία είναι θέμα διάθεσης. Η αισιοδοξία είναι θέμα θέλησης. Έχουμε μπροστά μας πολλά να πούμε και να αποκαλύψουμε.

Ας πάμε στη Διαβούλευση. Πλέον ξέρουμε φίλους και εχθρούς. Μας έμαθαν και η συνεχεια θα είναι επίπονη... Αλλά όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. #Olamazi».

Μητσοτάκης για συνεπιμέλεια: Κανόνας η άσκηση της γονικής μέριμνας και από τους δύο γονείς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.