ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Καλλιθέα: 50χρονη μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια της

Τραγωδία στην Καλλιθέα: 50χρονη μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια της
Φωτογραφία αρχείου
INTIME

Αιματηρή κατάληξη είχε ο άγριος καβγάς που είχαν μητέρα και κόρη στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το STAR προηγήθηκε έντονη λογομαχία ανάμεσα στις δύο γυναίκες που πιάστηκαν στα χέρια με την μητέρα να αρπάζει ένα μαχαίρι και να το καρφώνει στην κοιλιά της κόρης της.

Γείτονες στην πολυκατοικία της οδού Χίου, στην Καλλιθέα δηλώνουν ότι είχαν συνηθίσει ν' ακούνε τις έντονες λογομαχίες της 50χρονης μητέρας και της 30χρονης κόρης της, αλλά δεν περίμεναν ότι ο άγριος καβγάς της Τετάρτης θα είχε αιματηρή κατάληξη.

«Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της» δήλωσε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Η 30χρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα και με τα δύο ανήλικα παιδιά της και είχε μετακομίσει μαζί με την 50χρονη μητέρα της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατανάλωνε ποσότητες αλκοόλ.

Ο αιματηρός καβγάς σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης με την 50χρονη να χάνει τον έλεγχο και να μαχαιρώνει την κόρη της μπροστά στα δύο εγγονάκια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις όμως ο διασώστης μπήκε στο σπίτι κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι η κόρη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά.

Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας - εισαγγελέα: Τι δήλωσε ο Κούγιας