ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη από υποστηρικτές του Κουφοντίνα

Επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη από υποστηρικτές του Κουφοντίνα

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο πραγματοποίησε ομάδα υποστηρικτικών του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του κ. Αυγενάκη και προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό τους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη απ΄όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, ανέφερε για το περιστατικό: «σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό. Η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου.

Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παράταση μιας εβδομάδας στην Αττική εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι