ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα (27/02): Δείτε μέχρι τι ώρα μπορείτε να πάτε να ψωνίσετε

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα (27/02): Δείτε μέχρι τι ώρα μπορείτε να πάτε να ψωνίσετε

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Δείτε τι ώρα θα κλείσουν σήμερα Σάββατο τα σούπερ μάρκετ - Πώς έχει διαμορφωθεί το ωράριο λειτουργίας τους.

Το lockdown πήρε στην Αττική μέχρι τις 8 Μαρτίου όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Παρασκευή και έτσι σήμερα Σάββατο (27/02), τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν με ειδικό ωράριο.

Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα

Όπως έχει δηλώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, εφαρμόζεται απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00 με ισχύ για το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ανοιχτά να είναι μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα, η λειτουργία των οποίων το Σάββατο είναι δυνατή μόνο από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι, τις καθημερινές, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 08:00 έως τις 20:00.

Επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές θα πρέπει, προκειμένου να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ, να αποστέλλουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 («Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ]») ή να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης ή μια χειρόγραφη δήλωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λιγνάδη: Ένα από τα θύματα απαντά «Γιατί τώρα» - Το ακλόνητο κατηγορητήριο και οι ανατροπές