ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την επιδείνωση της υγείας του αλλά και τις ενέργειες που κάνουν οι γιατροί για τη διασφάλιση του ασθενούς, εξέδωσε το Νοσοκομείο Λαμίας.

Σοβαρή επιδείνωση εμφάνισε η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα το Σάββατο (27.02), όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, καθώς για 11η ημέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική κλινική.

«Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

«Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα», υπογραμμίζεται. Την ανακοίνωση υπογράφει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα με lockdown στην Αττική: Το άνοιγμα της αγοράς και η ελπίδα για καλύτερο... Πάσχα