ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσματα σήμερα: Νέα «έκρηξη» - Αναμένονται περισσότερα από την προηγούμενη Δευτέρα

Κρούσματα σήμερα: Νέα «έκρηξη» - Αναμένονται περισσότερα από την προηγούμενη Δευτέρα
ΙΝΤΙΜΕ

Κρούσματα σήμερα: Αυξημένα αναμένονται τα κρούσματα που θα ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα 01/03 ο ΕΟΔΥ. Αγωνία για την Αττική και το σύστημα υγείας, που εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις. 

Σημαντικά αυξημένα αναμένεται να είναι σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα τα κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 01/03, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη, τα κρούσματα, παρότι τα στοιχεία προκύπτουν από τα τεστ που έγιναν την Κυριακή, ημέρα που παραδοσιακά είναι λιγότερα τα τεστ, θα είναι πολύ περισσότερα, σημειώνοντας σημαντική αύξηση. Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη Δευτέρα 22/02 τα κρούσματα ήταν 880.

Ενθαρρυντικό είναι το στοιχείο ότι παρά τη μεγάλη αύξηση κρουσμάτων, δεν θα έχουμε μεγάλη αύξηση και στους διασωληνωμένους.

Αυτό δεν σημαίνει, ότι το σύστημα υγείας δεν δέχεται πιέσεις, αλλά η μεγάλη αύξηση δεν αναμένεται να αποτυπωθεί στον αριθμό των διασωληνωμένων κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, από το γεγονός ότι έχουν κάνει το εμβόλιο οι μεγάλες ηλικίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ελήφθησαν εγκαίρως τα μέτρα, γιατί διαφορετικά η κατάσταση θα ήταν πολύ δυσκολότερη και για τα νοσοκομεία και για τα κρούσματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Κορονοπάρτι» στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής