ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη παιδόφιλος γιος απόστρατου αστυνομικού

Συνελήφθη παιδόφιλος γιος απόστρατου αστυνομικού

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία οι αποτρόπαιες πράξεις που διάπραττε ένας 21χρονος σε μία ανήλικη κοπέλα όπου εδώ και δύο χρόνια διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είναι γιος απόστρατου αστυνομικού χτυπούσε την 16 σήμερα κοπέλα, την έβριζε και την απειλούσε ότι θα ανεβάσει το ίντερνετ στιγμές από τις προσωπικές τους στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μήνυση που υπεβλήθη την 23-2-2012 στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την μήνυση υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 21χρονος διέπραξε τις παραπάνω πράξεις σε βάρος 16χρονης, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δυο ετών περίπου, που διατηρούσαν προσωπική σχέση. Μάλιστα, στη μηνυτήρια αναφορά περιλαμβάνονται και περιστατικά εξύβρισης, βιαιοπραγίας και απειλών δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, μέσω του διαδικτύου.

Τη γνώρισε μέσω Facebook

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένας έρωτας θα εξελισσόταν σε εφιάλτη για την άτυχη κοπέλα. Η νεαρή όταν γνώρισε τον τότε 19χρονο άνδρα ήταν μόλις 14 ετών. Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω του Facebook. Ο δράστης είχε «ψαρέψει» την έφηβη από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και έκλεισε ραντεβού μαζί της. Το ανυποψίαστο κορίτσι δέχθηκε την πρότασή του. Έτσι γεννήθηκε ένας έρωτας «μαχαίρι» στην καρδιά της έφηβης κοπέλας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 21χρονου φοιτητή.

Την χτυπούσε και την απειλούσε

Τα ερωτικά μηνύματα γεμάτα πάθος και αγάπη που ανταλλάσσουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, σε αυτή την περίπτωση είχαν αντικατασταθεί με λέξεις υβριστικές, γεμάτες απειλές και μίσος. Οι ερωτικές στιγμές που ζούσαν οι δυο τους θα γινόντουσαν αργότερα εργαλεία απειλής προς την έφηβη κοπέλα. Ο φοιτητής χτυπούσε το άτυχο κορίτσι και το απειλούσε ότι θα έβγαζε στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές μέσω του ίντερντε.

Βρέθηκαν τα μηνύματα στον υπολογιστή του

Η δράση του 21χρονου άνδρα που έχει προκαλέσει σοκ έληξε με χειροπέδες, καθώς συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αποπλάνηση ανηλίκου, παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Έπειτα από έρευνες στην οικία του 21χρονου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 24-02-2012 παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν σε κινητό τηλέφωνο και στο προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή, εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα, με αποδέκτη την 16χρονη.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, μια κάρτα sim και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι υπολογιστών.

Ο 21χρονος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.