ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στη Νίκαια: Πεδίο μάχης για περίπου δυο ώρες η περιοχή

Επεισόδια στη Νίκαια: Πεδίο μάχης για περίπου δυο ώρες η περιοχή

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, με διμοιρίες διασκορπισμένες στην Πέτρου Ράλλη

Ηρεμία επικρατεί πλέον στην Νίκαια, μετά τις σκληρές συγκρούσεις που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων. Τα επεισόδια ξέσπασαν αμέσως μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή κατά της αστυνομικής βίας.

Περίπου 60 κουκουλοφόροι εφόρμησαν με πέτρες, καδρόνια και λοστούς στις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή. Αμέσως ξέσπασαν άγριες συγκρούσεις, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με ρίψη κρότου λάμψης και δακρυγόνα, προσπαθώντας να διασπάσουν την ομάδα των νεαρών.

Το πεδίο των συγκρούσεων μεταφέρθηκε στα γύρω στενά της ευρύτερης περιοχής, όπου οι κουκουλοφόροι επιδόθηκαν σε «κλεφτοπόλεμο» με τους άντρες των ΜΑΤ, να καταφέρουν τελικά να ελέγξουν την περιοχή και να τους διασπάσουν.

Κάτοικοι της Νίκαιας παρακολουθούσαν, ανήσυχοι, από τα μπαλκόνια και τις βεράντες των σπιτιών τους, τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στις γειτονιές της περιοχής, όπου έχουν καταγραφεί και υλικές ζημιές.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, με διμοιρίες διασκορπισμένες στην Πέτρου Ράλλη. Από τις συγκρούσεις μέχρι στιγμής δεν έχει καταγράφει κάποιος τραυματισμός.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες:

Δείτε επίσης βίντεο από τα επεισόδια:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 22χρονο για τον τραυματισμό του αστυνομικού