ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας του αστυνομικού μιλά για τον γιο του - «Είναι ακόμα πρησμένος, θα γίνει καλά»

Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας του αστυνομικού μιλά για τον γιο του - «Είναι ακόμα πρησμένος, θα γίνει καλά»

Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο αστυνομικό της Ομάδας Δράση, που νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από εκατοντάδες εξαγριωμένους κουκουλοφόρους.

Στο πλευρό του, από την πρώτη κιόλας στιγμή βρέθηκε ο πατέρας του ο οποίος είναι συνταξιούχος και μόλις έμαθε για τον γιο του ήρθε εσπευσμένα από τις Σέρρες.

«Είναι πρησμένος, είναι ακόμη έντονα τα οιδήματα στο κεφάλι, είναι τα πρηξίματα, πιστεύω ότι με τον χρόνο θα γίνει καλά. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι», είπε ο πατέρας του τραυματία αστυνομικού μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος στη συνέχεια απέφυγε να αναφερθεί στα όσα εκτυλίχθηκαν στην Νέα Σμύρνη τονίζοντας πως αυτά είναι υπηρεσιακά θέματα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί του.

Ο τραυματίας αστυνομικός που υπηρετεί στο σώμα από το 2020, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε με λοστούς, σιδερόβεργες και κλωτσιές.

«Ήταν δολοφονική επίθεση αν το πάρει κάποιος μόνο και μόνο ότι αν ήταν ακόμη 50 δευτερόλεπτα κάτω και τον κλωτσούσαν 60 άτομα που συνωστίζονταν, έκανε πέρα ο ένας τον άλλον για να προλάβει να κλωτσήσει και αυτός» ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο πλευρό του τραυματία έχει σπεύσει η οικογένεια του από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, ενώ τον επισκέφθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι η κατασταση του είναι βελτιωμένη.

«Αυτό που είδαμε χθες ήταν μια αλητεία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, είναι κάτι το οποίο όσα χρόνια είμαι στην αστυνομία δεν το έχω δει λάιβ. Αυτοί όλοι μια ζωή θα θέλουν νεκρό αστυνομικό. Αυτές τις ενέργειες δεν τις κάνουν άνθρωποι οι οποίοι ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο και διαμαρτύρονται για κάτι, δεν διαμαρτύρονται για τίποτα» δήλωσε ο πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο νεαρός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή