ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια: Βρέθηκε η 13χρονη Μαρία - Φιλοθέη

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια: Βρέθηκε η 13χρονη Μαρία - Φιλοθέη

Λήξη συναγερμού για το 13χρονο κορίτσι που βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

«Πρόκειται για ένα παιδί που βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση», με τα λόγια αυτά είχε περιγράψει στο Newsbomb.gr ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» την περίπτωση εξαφάνισης της 13χρονης, Μαρίας – Φιλοθέης Ν. που εξαφανίστηκε στις 11 Μαρτίου από την περιοχή της Παλλήνης.

Και πρόσθεσε: «Ευχή μας είναι να βρεθεί το κορίτσι και να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης από τρίτους γιατί είναι σε ευάλωτη κατάσταση» ενώ αποκάλυψε πως η μικρή διέμενε σε δομή.

Εν τέλει, η Μαρία Φιλοθέη Ν. βρέθηκε από άτομα της Ομάδας Δίας, χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών. Με την πολύτιμη βοήθεια των πολιτών που κάλεσαν άμεσα στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 του Χαμόγελου του Παιδιού, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές όπου κατέφθασαν στο σημείο εντοπισμού της. Με την άμεση κινητοποίηση όλων μας και ειδικά των πολιτών, που για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους και το ενδιαφέρον τους για τα παιδιά, η Μαρία Φιλοθέη Ν. εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού», όπως ανακοίνωσε, θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φιλοθέη Ν. και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωση του EMA για το εμβόλιο της AstraZeneca: Περισσότερα τα οφέλη από τους κινδύνους