ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου: Η συγκινητική κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη

25η Μαρτίου: Η συγκινητική κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη

25η Μαρτίου – Όλες οι ειδήσεις: Πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 9:20 η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα 200 χρόνια απο την επανάσταση του 1821

Δείτε την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

H τελετή πραγματοποιήθηκε υπό τα αυστηρά μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Πρώτη κατέθεσε στεφάνι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ακολούθησε ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενώ στη συνέχεια στεφάνι κατέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος. Στεφάνι κατέθεσαν και οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Ρωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης και Μιχαήλ Μισούστιν.

Είχε προηγηθεί η συγκινητική τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με τους 21 κανονιοβολισμούς από τον Λυκαβηττό ενώ με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 18:41 το απόγευμα της Πέμπτης.

Μετά την κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση με τις τελικές προετοιμαασίες να γίνονται το πρωί της Πέμπτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε